ReCon Walls keerwand blokken voor projectontwikkelaars | Reconwalls
Offerte aanvragen

Ontwikkelaars

Gravity retaining wall recon rainbow mn

Keerwanden voor ontwikkelaars

Bij ReCon Walls erkennen we het belang van het verstrekken van de juiste informatie en hulpmiddelen waarmee architecten en ingenieurs kunnen worden geadviseerd door ons team van specialisten. Op gebied van ontwerp denken we mee over de specifieke noden van de klant om tot een gezamenlijke oplossing te komen met als doel “klanten tevredenheid”.

Wij zijn in staat om zeer complexe en duurzame keerwanden te bouwen die de bruikbare oppervlakte optimaliseren in vastgoed- en infrastructuur projecten. Dankzij onze “natuursteenlook” zijn we in staat om onze muren perfect te integreren in een natuurlijke omgeving

Onze keerwanden zetten de esthetiek van de omgeving extra in de verf. Dankzij onze natuursteenlook kunnen we onze wanden perfect in de natuur laten opgaan, met een bijna eindeloos aantal mogelijkheden wat betreft het ontwerp van een project.

De ReCon Walls keerwand is een duurzame oplossing die uw eigendom een meerwaarde geeft doordat alle bruikbare oppervlakte wordt gemaximaliseerd, ongeacht of het om vastgoed of infrastructuurprojecten gaat.

Het is uiterst belangrijk dat de grote keerwanden correct zijn ontworpen en geplaatst zodat ze voldoen aan de vereiste prestatienormen. Wij zijn bij ReCon Walls bewust van het belang van de juiste informatie en hulpmiddelen voor specialisten, architecten, ingenieurs en plaatsers van keermuren. We willen met ons team van specialisten onze klanten en partners actief ondersteunen en advies bieden.

We zijn er van overtuigd dat we op deze manier de flexibiliteit bieden die u op prijs stelt, het uitzicht dat u wilt, de prestaties die u nodig hebt en de waarde die u verwacht.

Ons team van specialisten in combinatie met de voordelen van het Recon Walls systeem, zoals krachtige ontwerpsoftware, een ontwerp- en bouwhandleiding, technische informatie en een snelle en eenvoudige plaatsing, zorgen voor een projectbudget dat perfect onder controle blijft.

Heb je vragen of wil je meer informatie over ons product?

Contacteer ons

Op de hoogte blijven?