Over Recon Walls | Reconwalls
Offerte aanvragen

Over ons

Over ReCon Walls


ReCon Walls is een bewezen leider op vlak van keermuren, probleemoplossend vermogen en toegevoegde waarde!

ReCon Retaining Walls systemen zag het daglicht in 2000 toen het werd opgericht door een groep van zes mensen van Twin Cities die ‘restbeton’ uit terugkerende betonvrachtwagens wilden gebruiken om er een groot keermuurblok van te maken. Vijf van de zes oprichters hadden een achtergrond in de bouwsector en heel wat ervaring met betonafwerking en betonbouw.

Het duurde niet lang voordat ReCon Walls door de markt op twee heel belangrijke zaken gewezen werd. Ten eerste omarmde de markt het concept van een groot keermuurblok dat door een machine geplaatst kon worden, dat gebruikt kon worden om hoge, zelfdragende muren te bouwen en dat een natuurlijke steentextuur had. Ten tweede heeft het gebruik van restbeton de indruk gewekt dat het beton van een lagere of een inconsistente kwaliteit is.

Waarom kiezen voor ReCon Walls?

Bij ReCon Walls begrijpen we dat goede producten voor zelfdragende keermuren alleen niet volstaan. Wij combineren ons uitgebreide systeem voor keermuurblokken met kennis, hulpmiddelen en tests die ervoor zorgen dat we een oplossing voor de hele muur (dus niet enkel een goed blok) kunnen aanbrengen.

ReCon Walls beroept zich op zijn kennis en ervaring om zijn klanten voor zelfdragende keermuren oplossingen aan te reiken en kwaliteit te bieden. Hier bij ReCon Walls weten we dat onze klanten een ‘muur’ kopen om een hoogteverschil te overbruggen. We luisteren naar en werken met onze klanten, planners, ingenieurs en installateurs om hun noden en budget te begrijpen. Daarna helpen we hen een geschikte oplossing te vinden.

Heb je vragen of wil je meer informatie over ons product?

Contacteer ons

Op de hoogte blijven?